PR-yrittäjä Sunny Alvarez on vasta jättänyt työnarkomaani sulhasensa, julkkisetsivä Mac Reillyn, ja matkustanut yksin Monte Carloon nuolemaan haavojaan samaan aikaan, kun Ranskassa rellestävä rosvoliiga vaihtaa Pariisin koruliikkeet Monacon valoihin. Hyvin pian Monte Carloon saapumisen jälkeen Sunny tutustuu häikäilemättömään psykopaattiin, Kitty Ratteen, ja intialaiseen Maha Mondragoniin, joka esittelee itsensä korusuunnittelijana ja yrittää pestata Sunnyn työskentelemään kanssaan. Kaikki ei kuitenkaan ole sitä, miltä näyttää, ja kohta Sunny huomaa olevansa keskellä veristä rikosmysteeriä. 

Mac ja pariskunnan yhteiset ystävät saapuvat Sunnyn perässä Monacoon, mutta Sunny on jo ennättänyt tavata hurmaavan Eddie Johanssenin, joka on päätä pahkaa rakastumassa Sunnyyn. Kun Mac löytää Sunnyn, unohtaa Sunny uuden kilpakosijansa hetkessä, mutta Kitty Ratte näkee tilaisuutensa tulleen ja alkaa johdatella Eddietä omien tarkoitusperiensä mukaan.

9789512088584_monte_carlon_jalokivet.jpg

Jos ihan rehellisiä ollaan, en jaksa edes selittää enempää. Hyvin väsyttävää luettavaa. Tämän tyylinen rakkausdraama ei sovi yhteen rikosmysteerin kanssa. Tällä tavalla toteutettuna romanttinen höpötys jarruttaa juonta kelvottoman paljon.