Caroline Evans eroaa petollisesta miehestään Jamesista ja muuttaa tyttärensä Issyn kanssa Singaporen ylellisyydestä pieneen englantilaiseen maalaiskylään. Kylässä Caroline tutustuu pubia pitävään pariskuntaan, Maggieen ja Jesukseen, ja päätyy ostamaan vanhan kivinavetan aikomuksenaan kunnostaa ränsistynyt rakennus ravintolaksi. Yhdessä uusien ystäviensä ja persoonallisella tavalla charmikkaan puuseppä Jim Thompsonin, sekä härkämäisen vahvan kivisepän Georgkin kanssa Caroline aloittaa navetassa kunnostustyöt.

lataus%20%283%29.jpg

Samoihin aikoihin Caroline kuulee Jamesin yhtiökumppanilta, Mark Stantosilta Jamesin ajautuneen taloudellisiin ongelmiin, joiden todellinen luonne paljastuu Carolinelle vasta, kun James löytyy kuolleena Markin veneestä. Kuolemantapausta pidetään itsemurhana, onhan James juuri ennen kuolemaansa kertonut Markille, kuinka rikollisia kytköksiä omaava liikekumppani ja rakastajatar Gayle Lee oli päässyt käsiksi Jamesin rahoihin ja sotkenut miehen hämäriin bisneksiinsä. Kuoltuaan mahdollisesti Adlerin romaanien ällöttävin antisankari James jättää Carolinen niskoille myös toisen salarakkaansa Melanien - joka ei ole aivan sitä mitä väittää olevansa - ja Melanien ja Jamesin salasuhteesta syntyneen tyttären, Asian.

Jos laittaisin lukemani Adlerin romaanit paremmuusjärjestykseen, Talo maalla olisi näistä toiseksi paras. Ei tämä itseäni miellyttänyt, mutta oli sentään nopea lukea, enkä nukahtanut lukiessani. Joku voisi tästä jopa pitää.