"Tiedemiehet luulevat katsovansa ulospäin, mutta se ei ole totta. Minusta tuntuu, että parhaita tiedemiehiä ovat ne, jotka katsovat molempiin suuntiin." C.Ahern/Mitä huominen tuo tullessaan

Teini-ikäinen Tamara Goodwin menettää isänsä tämän tehtyä itsemurhan sen jälkeen, kun on ajautunut täydelliseen vararikkoon, eikä löydä enää keinoa ylläpitää perheen vaurasta elämäntyyliä Dublinissa. Vaimonsa Jenniferin ja lellityn, töykeän tyttärensä harteille jää koko omaisuuden myyminen ja muutto maaseudulle Jenniferin touhottavan kälyn, Rosaleen ja tuppisuisen veljen, Arthurin katon alle portinvartijan taloon, raunioituneen Kilsaneyn linnan kupeeseen. Eristynyt ja entiseen verrattuna askeettinen elämäntyyli ahdistaa Tamaraa, mutta pikkuhiljaa siteet vanhaan haurastuvat ja tilalle tulee uusia - varsin erikoisia - ihmissuhteita ja verhottuja salaisuuksia. Mitä linnassa on tapahtunut, miksi Rosaleella on niin pakottava tarve eristää Jennifer muusta maailmasta, ja mitä mehiläistarhaansa hoitava sisar Ignatius tietää Tamaran suvun salaisuuksista? Palaset alkavat loksahdella paikalleen, kun Tamara saa käsiinsä tyhjän päiväkirjan, joka näyttää tietävän mitä huominen tuo tullessaan.

lataus%20%284%29.jpg

Rakastan mysteereitä ja tässä kirjassa mysteeri on piilotettu niin hyvin ja sitä salaamaan on laitettu niin ärsyttävä naishahmo (Rosalee), että tarina oli kaikinpuolin koukuttava. Miinuksena on mainittava kuitenkin se, että kerronta on ajoittain aika jaarittelevaa ja mysteerin paljastuttua olin siihen pikkuriikkisen pettynyt. Sanotaan nyt niin, että tässä romaanissa matka oli kiinnostavampi kuin päämäärä.