Kuulostaako kirjan nimi tutulta? Niin minustakin. Jo ennen lukemista ajattelin, että tästä on takuulla tehty elokuva, jonka olen ainakin osittain nähnyt. Googlettamalla löysin asialle varmistuksen. Kyse on siis tästä leffasta: https://fi.wikipedia.org/wiki/P.S._Rakastan_sinua_(elokuva)  

Leffasta en muista kauheasti, mutta juoni palautui mieleen kirjaa lukiessa (juonen voit lukea tuosta Wikipedian artikkelista). Kirjassa oli paljon sellaisia yksityiskohtia, jotka varmasti leffasta puuttuvat, tosin itse en muista leffaa niin hyvin, että voisin mennä vannomaan. Hahmoista muistin Hollyn (tuore leski), jonka edesmenneen miehen, Gerryn, jälkeensä jättämät kirjeet auttavat murheen murtamaa vaimoa selviämään surun yli. Muistin myös Hollyn värikkäät perhesuhteet, mutta en muistanut, että Hollyn kuivaluonteisen veljen Richardin elämä olisi ollut elokuvassa samanlaisessa roolissa kuin kirjassa. Se Ahernin kirjoista tuttu uteliaisuutta herättävä salaisuus/mysteeri oli siis tässäkin kirjassa olemassa. Oikeastaan niitä oli parikin. Yksi oli yleensä puisevaluonteisen Richardin tavanomaisesta poikkeava käytös. 

ps%20rakastan%20sinua.jpg

En selitä kirjasta enempää. Jos tämän lukeminen ei kiinnosta, ei kauheasti menetä vaikka katsoisi vain elokuvan. P.S. Rakastan sinua on nimensä mukaisesti rakkausromaani eli ei kuulu omaan suosikkigenreeni, mutta laadukasta tekstiä kuitenkin.