Työtään rakkaudella tekevä keittäjä Armi on kasvanut hyvien vanhempien hoivassa ja itsenäistynyt läheisimmän ystävänsä Raijan käsikynkässä, mutta kärsii itsetunto-ongelmista ja epävarmuudesta. Raija onkin Armille kaikki kaikessa; uskottu ja uskollinen. Kun työpaikkaan saapuu räiskyvä ja vetovoimainen, mutta lähes sairaan huomionhakuinen Meija, henkilödynamiikka ja työilmapiiri alkaa vähitellen muuttua; ensin hilpeäksi ja eloisaksi, sitten pahansuopaksi ja ilkeäksi, ja kohta Armi huomaa seisovansa yksin, ympärillään myrkytettyjä mieliä ja pilattuja ihmissuhteita. 

Armi tuntee itsensä heikoksi ja sairaaksi, ja hakee toista työtä perhekursseihin erikoistuneesta KR-keskuksesta (Kosmisen Rakkauden Kurssikeskus) tietämättä, että kyse on johtajaansa Auvo Seitalaa jumalankaltaisena olentona palvovasta uskonnollisesta kultista. Armi on tuskin päässyt aloittamaan uutta työtään, kun uuteen keittäjättäreen kohdistunut käännytystyö alkaa eikä aikaakaan, kun Armi on täysin Auvon lumoissa. 

thumbnail%20%2811%29.jpg

Tätä oli niin ahdistavaa lukea, etten kirjoita tästä mitään tämän kummempaa. Jos joku haluaa lukea naisten alistamisesta ja aivopesusta, tässä oiva kirja siihen tarkoitukseen.